Eerste thuiswedstrijd voor team 5

Team 5 heeft haar eerste thuiswedstrijd gespeeld, en de tegenstanders uit Lelystad kenden we nog van vorig seizoen. Een gezellig weerzien met oude bekenden dus, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er op de baan theekransjes werden gehouden. Onze eerste wedstrijd in Epe ging met 6-2 verloren, dus moest er nu maar eens uitgehaald worden.

Michel en André mochten het spits afbijten in de herendubbel. Na een vrij close 1e game, ontaardde de 2e game in een flink foutenfestival aan Flevolands zijde. Zonder problemen werd de overwinning binnengehaald. Ondertussen waren Hanneke en Monique ook met hun partij bezig. Veel kansen over en weer, en helaas namen de dames uit de polder in de 3e game afstand, waardoor we een tussenstand van 1-1 noteren.

Jeroen en Caroline mochten nu eindelijk de baan op voor de singles. Jeroen won in een spannende partij, Caroline moest helaas haar meerdere erkennen. Ook de 2e singles werden eerlijk verdeeld, Michel had geen moeite met zijn tegenstander, en Hanneke kon helaas een mooi opgebouwde voorsprong niet vasthouden. 3-3, de mixen moesten uitkomst geven…

Caroline en Michel wonnen de 1e game nog, maar liepen vervolgens achter de feiten (lees: de shuttle) aan. Gelukkig konden Jeroen en Monique voor het 4e punt zorgen, door hun hoofd koel te houden in 2 gelijkopgaande games.

Zo werden de punten eerlijk verdeeld, en dat gold tevens voor de heerlijke monchoutaart van Caroline, die alom op waardering kon rekenen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie