7-1 winst voor BCB Intratuin 1

Barneveld – Afgelopen weekend was het weer zo ver. BCB Intratuin 1 speelde thuis tegen BCA uit Amersfoort. De Barneveldse badmintonners waren voor het eerst weer compleet na een blessure van Annemieke Mulder. Maar ook deze wedstrijd was niet zonder blessures. Tijdens de eerste partij van de dag viel de dame van Amersfoort uit door een enkelblessure. Mede door deze uitval won Barneveld met 7-1.

In dezelfde samenstelling als vorig jaar speelden Kenneth Wiessenberg en Wesley van de Kamp de herendubbel. Op de baan ernaast werd de damesdubbel gespeeld door Annemieke Mulder en Pauline van Haperen. De dame van Amersfoort viel in de eerste set bij 12-12 al uit. Daardoor kon de Amersfoortse ook haar enkelpartij en mixdubbel niet spelen waardoor Barneveld direct op een 3-0 voorsprong kwam.

De heren waren ondertussen hard aan werk tijdens hun herendubbel. Ze speelden tegen twee heren welke voor het eerst in deze klasse meededen. De heren van Amersfoort miste de scherpte en speelden een te verdedigend spel. De Barnevelders wisten in twee sets het vierde punt voor BCB binnen te halen.

Ook tijdens de enkelpartijen speelden de heren erg sterk. Van de Kamp had drie sets nodig om het vijfde punt binnen te halen maar wist de derde set met maar liefs 21-3 te winnen. Wiessenberg won zijn enkelpartij gemakkelijk in twee sets. Mulder speelde voor het eerst weer na een blessure van bijna een half jaar. Ondanks deze lange periode wist zij het haar tegenstander knap lastig te maken. De eerste set verloor ze en de tweede set werd pas in de verlening bij 25-23 beslist. Helaas wel in het voordeel van BCA.

Wegens de blessure van de Amersfoortse dame stond er nog maar één partij op het wedstrijdschema. Dit was de mixdubbel. Deze werd in twee sets gewonnen door Wiessenberg en Van Haperen. Met deze eindstand van 7-1 komen de Barnevelders op een gedeeld tweede plaats in de derde divisie te staan.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie