6-2 Winst voor BCB Intratuin 1

Zaterdag 3 november reisde het eerste team van BCB Intratuin af naar Drachten. De Barneveldse badmintonners hadden een missie: zo veel mogelijk punten pakken tegen de Friezen.

De Barnevelders begonnen zeer sterk. Zowel de mannendubbel van Kenneth Wiessenberg en Wesley van de Kamp als de damesdubbel van Annemieke Mulder en Pauline van Haperen werden knap gewonnen in zeer spannende wedstrijden. Helaas werd deze trend niet doorgezet in de eerste singels. Zowel Wiessenberg als Van Haperen kwamen in hun singels niet langs de tegenstander, en verloren deze partijen nipt. Gelukkig wisten Annemieke Mulder en Wesley van de Kamp in hun tweede singels het tij te keren. Beide partijen werden knap gewonnen, en de Barnevelders konden met een voorsprong van 4-2 beginnen aan de laatste partijen, de gemengd dubbels.

De eerste mix werd nipt gewonnen door Wiessenberg en Van Haperen met in beide sets een verlenging. Van de Kamp en Mulder hadden in hun tweede mix de tegenstander onder de duim, wat resulteerde in een ruime zege voor BCB. Daarmee eindigde deze competitiewedstrijd in een 6-2 overwinning voor BCB, en verstevigen ze daarmee hun positie in de bovenste helft van hun poule in de derde divisie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie