Ruime zege tegen Amor voor BCB Intratuin 1

BCB Intratuin 1 reisde dit weekend af naar Groningen. De Barneveldse badmintonners namen het op tegen tegen de studenten vereniging Amor. Bij een goed resultaat kunnen de Barnevelders de tweede plaats bemachtigen.

Kenneth Wiessenberg en Wesley van de Kamp begonnen met de mannendubbel. De twee heren begonnen sterk en wisten de eerste set te winnen. De tweede set werd echter nipt verloren. In de derde beslissende set wonnen Wiessenberg en Van de Kamp overtuigend. De dames Annemieke Mulder en Pauline van Haperen wonnen in twee sets met een verlening in de tweede set.

BCB had het zwaar tijdens de enkelpartijen. Mulder en Van Haperen verloren in twee sets. Wiessenberg had drie sets nodig om zijn punt binnen te halen. Van de Kamp won in twee sets.

Wiessenberg en Van Haperen begonnen erg goed aan de mixdubbel. De eerste set werd ruim binnen gehaald. Maar door een nieuwe tactiek van Amor ging de tweede set verloren  De derde en beslissende set was een nek-aan-nek race die uiteindelijk door de Barnevelders werd binnengehaald. Door een blessure aan de kant van Amor speelde Mulder en Van de Kamp hun mixpartij tegen een invalheer. Het duo van Amor was niet op elkaar ingespeeld waardoor de Barnvelders met ruime cijfers het laatste punt binnen haalden.

Met een eindstand van 6-2 behaald BCB de tweede plek in de derde divisie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie