6 -2 verlies voor BCB Intratuin 1

Afgelopen weekend speelde BCB Intratuin 1 tegen Stuban 1 uit Nijmegen. Er werden zware potten gespeeld waarbij veel pas in de derde set werd besloten. Helaas verloren de Barneveldse badmintonners alsnog met 6-2.

BCB begon sterk, de heren Kenneth Wiessenberg en Wesley van de Kamp opende de wedstrijd met een herendubbel. De twee zaten goed in het spel en wonnen de eerste set gemakkelijk. Echter begonnen in de tweede set de heren uit Nijmegen sterker te spelen. Daarnaast zorgden de fouten aan de kant van Barneveld ervoor dat de tweede set verloren ging. De derde set herpakte de heren zich goed en wonnen met 21-17. De dames Annemieke van de Kamp-Mulder en Marieke Oudshoorn troffen een sterk duo als tegenstander. De twee verloren de eerste set maar wisten het spel in de tweede set volledig om te draaien. BCB won de tweede set vlot met 21-9. Helaas konden ze dit spel niet vasthouden in de derde set, deze ging verloren met 21-10.

Na een tussenstand van 1-1 werd er een start gemaakt met de enkelpartijen. Van de Kamp beet het spits af. Hij speelde een zeer spannende partij welke ook pas in de derde set werd besloten. Helaas viel deze in het voordeel van Stuban. Ook Oudshoorn en Van de Kamp-Mulder wisten hun enkelpartij niet te winnen. Wiessenberg had drie sets nodig maar wist uiteindelijk wel het tweede punt voor BCB binnen te halen.

Helaas bleef het hierbij, beide mixpartijen werden verloren waarmee de eindstand op een 6-2 verlies voor Barneveld kwam.

 

Reacties

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.