Corona sluiting

Zoals gisteren tijdens een persconferentie van onze premier werd benadrukt, moeten we ons dagelijkse leven aanpassen aan de huidige situatie wat betreft het coronavirus. Vanuit de Badmintonbond en het RIVM wordt geadviseerd om daarom alle wedstrijden, toernooien, maar ook trainingen en speelavonden niet door te laten gaan. Daarom hebben we als bestuur besloten om deze richtlijnen te volgen, en daarmee besloten dat alle speelavonden van BC Barneveld in ieder geval tot en met 28 april komen te vervallen. Dit betekent ook dat het eerder aangekondigde jeugdtoernooi op 28 maart niet zal doorgaan. 

We vinden het erg jammer dat we dit besluit moeten nemen, maar een gezonde en veilige omgeving bieden aan onze leden staat voorop. We zullen jullie op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen en.

Mochten jullie verdere vragen hebben, dan horen we het graag. Je kunt ons bereiken via ledenadministratie@bcbarneveld.nl of info@bcbarneveld.nl.

Reacties

Er kunnen geen reacties geplaatst worden.