Corona

In verband met corona gelden er ook bij BC Barneveld enkele regels. Uiteraard gelden alle regels zoals opgedragen door de rijksoverheid.
Regels zijn in het kort/visueel door optisport samengevat in het volgende document.

Daarnaast wat uitgebreidere uitleg op de volgende 3 punten:

Kleedkamers en douches:
Kom zoveel als mogelijk omgekleed naar de hal en ga ook bij voorkeur thuis douchen. Echter, kleedkamers, douches en toiletten kunnen wel weer gebruikt worden, wanneer ook hier de 1,5 meter nog steeds wordt aangehouden.
Na gebruik van de toilet moet deze door de gebruiker worden schoongemaakt.    

 
Toeschouwers/begeleiders:
Er is beperkt ruimte beschikbaar voor begeleiders van jeugdteams en toeschouwers. Probeer dit dus te beperken. Toeschouwers krijgen een vaste aangewezen zitplaats.
Voor doordeweekse avonden vragen we ouders om kinderen buiten af te zetten en op te halen. Uitzonderingen zijn in overleg mogelijk (bijvoorbeeld bij jonge kinderen of nieuwe leden).
 
Kantine:
Gebruik van de kantine is mogelijk, maar hier geldt wel de horeca registratieplicht. Indien het qua drukte in de kantine mogelijk is, kan er met de tegenpartij nog een drankje gedaan worden. Teams zijn zelf verantwoordelijk om te kijken of dit goed mogelijk is qua drukte/ruimte en of ze zich hier zelf ook prettig bij voelen om dit te doen. Laat dit de tegenpartij ook even weten.