Voorkomen van blessures

Om blessures te voorkomen en te helpen bij mogelijk herstel is er tussen BC Barneveld en Centrum Evers een samenwerking ten behoeve van Fysiotherapie. Deze samenwerking wordt vanuit Centrum Evers voornamelijk door Hugo van de Beek ingevuld. Onderstaand stelt hij zich aan u voor:

centrum evers

Hallo allemaal,

Ik heb mij ook voorgesteld op de club. Voor diegene die er niet bij waren doe ik het bij deze opnieuw. Ik ben Hugo van de Beek, 30 jaar oud, afkomstig uit Barneveld en al bijna 7 jaar werkzaam als fysiotherapeut bij Centrum Evers. In de afgelopen jaren heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van sport. Zelf ben ik voetballer, zowel in de zaal als op het veld. Verder heb ik passie voor allerlei andere sporten. Wel moet ik heel eerlijk zijn dat ik van badminton nog niet heel veel verstand heb. Ik kom niet verder dan de naam Eric Pang die je wel eens voorbij hoort komen op studio sport. Ik hoop hier de komende tijd uiteraard verandering in te brengen en zal me gezicht wat vaker laten zien op wedstrijddagen.

Centrum Evers is in de afgelopen jaren gegroeid tot de grootste fysiotherapie praktijk van Barneveld. Wij zitten op 3 locaties verspreidt in Barneveld. Het voordeel is dat we een groot team hebben waarbij er veel verschillende specialisaties aanwezig zijn. We hebben daarom ook al meerdere samenwerkingsverbanden met sportclubs. Onder andere: ODIK, Towerjumpers, DWK en tal van andere clubs of verenigingen. Wij ervaren dat dit een nuttige samenwerking is waarbij clubs en praktijk beide de vruchten van plukken. In overleg met Henk-Jan Evers en Jan Evers hebben we nu ook het idee om een dergelijke samenwerking met BCB aan te gaan.

Waar kom het in feite op neer:

  • Op donderdagavond van 17.00-18.00 is er een vast uur afgeblokt in de agenda voor de BCB-leden.
  • Heb je klachten vanuit de wedstrijden of vanuit de training meld je dan aan bij mij via:
    h.vandebeek@centrumevers.nl of 0342-422997
  • Ik zal aanwezig zijn op locatie sportclub do-it (Parmentierstraat 4 te Barneveld)
  • Ben ik op een zaterdag toevallig aanwezig kan je me altijd even aanschieten
  • Voordeel je bent snel geholpen en je weet of je kunt spelen of niet.

Voor nu hoop ik jullie voldoende te hebben geïnformeerd, ik hoop dat het een leuke en prettige samenwerking zal worden.
Hugo van de Beek

hugovandebeek